Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 5 Jaar garantie
  • Wij leveren GRATIS in NL, BE & DE!

1 Persoons boxspring

De populairste bedvorm in de Benelux is de boxspring. Elke bedden verkoper heeft dan ook een groot aanbod in boxspring, zo ook Bosch Bedding. Een boxspring is een comfortabele, verende en ventilerende bedvorm:

Voordelen van een 1 persoons boxspring bestellen:
  • Een matras die gevuld is met veren en een open ruimte heeft.
  • Het topmatras wat ervoor zal zorgen dat u comfortabel kunt gaan slapen.
  • Het boxspring onderstel, wat het matras en het topmatras zal ondersteunen.

Boxspring 90 x 200 inclusief hoofdbord

Onze eenpersoons boxsprings zijn voorzien van alle luxe die u ook zou hebben met een tweepersoons boxspring alleen de maat is anders. De 1 persoons boxspring heeft een breedte maat van 90 cm en heeft een lengte van 200 cm. Uniek aan onze eenpersoons boxspring is dat deze zeer luxe is en heel erg betaalbaar. Wanneer u de boxspring online bij ons besteld wordt deze geheel gratis bij u thuis geleverd in de hele Benelux. Daarnaast bieden wij bij elke boxspring de mogelijkheid om de 1 persoons boxspring door ons te laten monteren.

Eenpersoons topmatras

De boxspring bestaat uit een box van 90 cm breed inclusief matras. Het slaapcomfort wordt echter voor een groot deel bepaald door de topper die bovenop het eenpersoons matras ligt. Bij de 1 persoons boxspring heeft u de mogelijkheid om het slaapcomfort van de topper te bepalen. Standaard wordt de 1 persoons topper geleverd met koudschuim. Wilt u echter iets meer slaapcomfort dan kunt u kiezen voor een 1 persoons topmatras van NASA of latex. Beide materialen hebben hun eigen eigenschappen, namelijk NASA vormt zich naar het lichaam door uw lichaamswarmte en LATEX is veerkrachtige anti allergische.

Eenpersoons of toch een twijfelaar

U bent op zoek naar een 1 persoons boxspring, maar kan misschien toch een twijfelaar kwijt. Het verschil zit hem in 90 of 120 cm breed. Mocht u toch nog net 30 cm meer ruimte hebben om de boxspring te plaatsen dan raden wij absoluut een twijfelaar aan. Een boxspring is in verschillende maten verkrijgbaar en kan ook op diverse manier aangekleed worden. Zo hebt u de keuze voor verschillende hoofd- en voetborden, maar daarnaast ook tussen een 1 of 2 persoons boxspring. Het is belangrijk een goed bed te hebben die echt bij u persoonlijk past. Wat voor iemand een heerlijk bed is kan voor u juist niet het geval zijn.

Bij een boxspring is het belangrijkste verschil met andere bedden dat er sprake is van dubbele matrassen, waardoor de keuze veel ruimer is. Zo kunt u er voor kiezen om een vrij harde bak als onderste matras te nemen of wanneer u veel beweegt in bed een iets zachtere variant te kiezen.

U kunt ervoor kiezen om in een van onze winkels langs te komen waar we u graag helpen bij de keuze van een bed die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Daarnaast kunt u ook op de website verder kijken waar een divers aanbod te vinden is. wanneer u een bed online besteld wordt deze gratis thuisbezorgd en kunt u rekenen op een snelle levering. De bedden hebben een garantie van 10 jaar en u heeft 90 dagen omruilgarantie.

Schrijf je in & ontvang 5% korting!

Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Geldig op het gehele assortiment