Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 5 Jaar garantie
  • Wij leveren GRATIS in NL, BE & DE!

Boxspring outlet online

Als u op zoekt bent naar een boxspring online dan bent u bij Bosch Bedding op de juiste plaats belandt. Wij hebben en divers aanbod als het gaat om bedden. Dit betekent dat we durven te zeggen dat we voor iedereen wel wat hebben.

Het type boxspring kiezen is de eerste stap die u maakt, maar vervolgens heeft u nog vele mogelijkheden om de boxspring helemaal naar eigen wens samen te stellen. Hier gaat het om de grootte, kleur, matras, aantal veren en heeft u tevens de mogelijkheid om een elektrisch verstelbare boxspring te kiezen.

Bosch Bedding is een familie bedrijf die een visie heeft met meer dan 50 jaar ervaring. Iedereen verdient het beste bed dat is afgestemd op het eigen lichaam en de slaapwensen tegen de scherpste prijs van Nederland. Het is belangrijk om een goede nachtrust te hebben aangezien dit gevolgen heeft op het verloop van uw dag. Wanneer u ervoor kiest om een boxspring te nemen bij Bosch Bedding dan kunnen wij verzekeren dat u jarenlang kunt genieten van kwaliteit en een goede nachtrust. De prijs/kwaliteitsverhouding is dan ook uiteraard in evenwicht. De boxsprings die bij Bosch Bedding in het aanbod zijn worden gemaakt in Nederland en zijn onder strenge kwaliteitseisen en met veel zorg geproduceerd. Kiest u voor Bosch Bedding, dan is dit een comfortabele keuze en zult u jarenlang kunnen genieten van uw boxspring. Dat is dan ook de insteek als u op zoek gaat naar een nieuwe boxspring.

Schrijf je in & ontvang 5% korting!

Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Geldig op het gehele assortiment