Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 5 Jaar garantie
  • Wij leveren GRATIS in NL, BE & DE!

Boxspring wat is het?

Een boxspring bed is de laatste jaren flink aan een opmars bezig. De meest populaire bed vorm is tegenwoordig dan ook een boxspring. U ziet dan ook dat elke bedden winkel een groot assortiment aan boxsprings aanbiedt.  Tevens is de boxspring een veel gebruikte bed vorm in hotels. Maar wat is een boxspring? Een boxspring is letterlijk vertaald een “boks vol met springveren”. Het is een comfortabele, verende en ventilerende bed vorm.

Werking van een boxspring


De samenstelling van het matras zorgt ervoor dat het matras een vochtregulerende en ventilerende werking heeft. Dit verhoogt het slaapcomfort en daarnaast wordt de duurzaamheid van het matras wordt vergroot. Door de samenstelling van veren wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het gehele matras.

Levensduur boxspring

De levensduur van een boxspring is afhankelijk van diverse variabelen. De belangrijkste variabelen zijn het merk en de kwaliteit van de boxspring. Het is dan ook van belang om eerst verschillende boxspring reviews te lezen over boxsprings voordat u er een koopt. Daarnaast speelt het gewicht een belangrijke rol. Deze dient overeen te komen met het soort boxspring. De verschillende boxsprings zijn namelijk gemaakt op basis van type slapers en dus ook het gewicht van een slaper.

Wat zijn de beste boxsprings


Het is moeilijk om goed antwoord te geven op de vraag wat de beste boxspring is. Dit is namelijk erg afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, uw lichaamsopbouw, wat uw mooi vindt en natuurlijk het budget wat uw te besteden hebt. Laat u dus goed informeren voordat u een boxspring koopt. Dit zorgt ervoor dat u te alle tijden de juiste keuze maakt.

Schrijf je in & ontvang 5% korting!

Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Geldig op het gehele assortiment