Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 5 Jaar garantie
  • Wij leveren GRATIS in NL, BE & DE!

Een boxspring op maat

Mocht het zo zijn dat u geen enkel bed kunt vinden dat perfect voor u is kunt u ervoor kiezen om een boxspring op maat te laten maken. Er zijn verschillende bedrijven actief in Nederland die ervoor zorgen dat u een bed op maat krijgt. Zo weet u altijd zeker dat u in uw bed past en u perfect ligt. Dit is erg belangrijk als u een goede nachtrust wilt ervaren. Een goede nachtrust is namelijk erg belangrijk en zeker de basis voor een goed en gezond leven.

Grote van de slaapkamer
Heeft u een relatief kleine slaapkamer of zijn de boxsprings bedoeld voor logés of voor een vakantiewoning waar u niet het hele jaar slaapt, dan is het een optie om de boxsprings te versmallen en/of in te korten. Heeft u daarentegen een hele grote slaapkamer, een fors postuur of bent u langer dan 2 meter en wilt u royaal kunnen slapen, kies dan voor een king-size bed. U kunt alle kanten op met een boxspring en dat is zeker wenselijk als u kijkt naar de situatie waarin u terecht kunt komen door bijvoorbeeld een kleine of juist grote woonruimte.

Echt maatwerk


U kunt dus alle kanten op met een boxspring, mede hierdoor kunt u voor echt maatwerk kiezen. Dit maatwerk is voor veel mensen erg belangrijk en zorgt ervoor dat zij een bed krijgen dat uitstekend in hun leef en woonsituatie past. Deze leefomgeving kan er namelijk voor zorgen dat u niet zomaar een bed kwijt kunt met een ‘standaard’ afmeting. Het is dan ook zeer wenselijk dat de mogelijkheid bestaat om een bed op maat te laten maken.

Schrijf je in & ontvang 5% korting!

Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Geldig op het gehele assortiment