Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 5 Jaar garantie
  • Wij leveren GRATIS in NL, BE & DE!

elektrische Boxspring 

Bij een elektrische boxsprings zijn er nog meer mogelijkheden dan een normale boxspring. Zo kunt u keuze uit verschillende soorten afstandsbedieningen. Zo is er een radiografisch bedienbare boxspring waar u de afstandsbediening niet hoeft te richten op de ontvanger, wat wel het geval zal zijn bij een infrarood afstandsbediening. Een betraden afstandsbediening biedt dan ook meer voordelen omdat deze niet zo vaak verwisseld hoeft te worden en deze bijna niet kwijt kan raken.

SUBHEADER
  • Een matras die gevuld is met veren en een open ruimte heeft.
  • Het topmatras wat ervoor zal zorgen dat u comfortabel kunt gaan slapen.
  • Het boxspring onderstel, wat het matras en het topmatras zal ondersteunen.

Het is aan te raden om te letten dat de elektrische boxspring de beschikking heeft over een knieknik, wat ervoor zal zorgen dat er een comfortabele zithouding zal ontstaan. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld in bed wilt lezen of televisie kijken. Het spreekt voor zicht dat u wel meer zal betalen voor een elektrisch verstelbare boxspring, maar u doet uzelf er wel een plezier mee aangezien het verschil echt wel te merken is met een vlakke boxspring. Uit ervaring kiezen mensen die eerder een elektrische verstelbare boxspring hadden weer snel voor een nieuwe en kunnen niet meer zonder.

Op de website is er niet een speciale categorie te vinden met boxspring die elektrisch verstelbaar zijn. Dit heeft als reden omdat elke boxspring de mogelijkheid heeft tot elektrisch verstelbaar. Dit behoort tot een van de vele extra’s waarmee u de boxspring nog meer naar uw eigen persoonlijk voorkeur kunt aanpassen. Het is zelfs mogelijk om voor een standaard of deluxe editie te kiezen van een boxspring die elektrisch verstelbaar is.

Schrijf je in & ontvang 5% korting!

Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Geldig op het gehele assortiment