Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 5 Jaar garantie
  • Wij leveren GRATIS in NL, BE & DE!

goedkope boxspring 160x200

Als u wat beperkter in budget bent en het niet kan veroorloven om wat extra’s te nemen is er nog altijd genoeg mogelijk. Ten eerste is het een tip om eens te kijken tussen de topdeals, waar elke dag nieuwe aanbiedingen te vinden zijn van boxsprings die zijn afgeprijsd. Wellicht dat daar een leuke deal voorbij komt.De boxspring is dan ook de populairste beddensoort in de wereld, omdat het een heel comfortabel verend en ventilerend bed is. Bosch Bedding heeft dan ook een groot aanbod in verschillende boxsprings. De vergelijking wordt al snel gemaakt met een hotelbed omdat de boxsprings ook vaak in hotels worden gebruikt. In een hotel is het voor veel mensen belangrijk om lekker te kunnen slapen dus het spreekt voor zich dat deze bedden erg populair zijn.Letterlijk vertaald is een boxspring een bak met pocketvering matras en daar boven op een topmatras voor extra slaapcomfort en die ervoor zal zorgen dat er een gelijke verdeling is van het lichaamsgewicht. Dit heeft een extra ligcomfort als gevolg. Naast de keuze van een boxspring moet u het matras niet vergeten, want dit speelt ook een belangrijke rol hoe de boxspring ligt. Dit zal het lichaam ondersteunen tijdens het slapen, zal warmte en vocht afvoeren en weer frisse lucht aantrekken.Daarnaast is een groot voordeel dat de boxspring in verschillende maten verkrijgbaar is. Het is maar net waar u van houdt. Wilt u een enorm bed Kies dan voor de King boxspring. maar bij boschbedding vind u ook hele betaalbare boxsprings in de luxe lijn va € 295,- haalt nu een duurzaam product in huis tegen een scherpe prijs.

 
 

Hotel boxspring 160x200

 

 

Goedkope boxspring 160x200

Bosch bedding heeft een grote collectie van goedkope boxspring 160x200. In de gehele collectie kunt zelf het slaapcomfort samenstellen om zo nog beter slaapcomfort te creëren. Als u  beperkt  bent in u budget  en het niet kan veroorloven om wat extra’s te nemen is er nog altijd genoeg mogelijk met onze boxspring aanbieding. Ten eerste is het een tip om eens te kijken tussen de top deals, waar elke dag nieuwe aanbiedingen te vinden zijn van boxsprings die zijn afgeprijsd. Wellicht dat daar een leuke deal voorbij komt.

De boxspring 160x200 is dan ook de populairste beddensoort in de wereld, omdat het een heel comfortabel verend en ventilerend bed is. Bosch Bedding heeft dan ook een groot aanbod in verschillende goedkope boxspring aanbiedingen  in de maat 160x200. De vergelijking wordt al snel gemaakt met een hotelbed omdat de boxsprings ook vaak in hotels worden gebruikt. In een hotel is het voor veel mensen belangrijk om lekker te kunnen slapen dus het spreekt voor zich dat deze bedden erg populair zijn. (daarnaast zijn deze boxsprings altijd hufter proof)

Letterlijk vertaald is een boxspring een box met pocketvering en een topmatras die ervoor zal zorgen dat er een gelijke verdeling is van het lichaamsgewicht. Dit heeft een extra ligcomfort als gevolg. Naast de keuze van een boxspring 160x200 moet u het matras niet vergeten, want dit speelt ook een belangrijke rol hoe de boxspring ligt. Dit zal het lichaam ondersteunen tijdens het slapen, zal warmte en vocht afvoeren en weer frisse lucht aantrekken. En zorg altijd dat er een topmatras op u matras komt te liggen voor dat extra lig comfort.

Daarnaast is een groot voordeel dat de boxspring in verschillende maten verkrijgbaar is. Het is maar net waar u van houdt. Wilt u een enorm bed hebben waar u veel in kunt bewegen of vind u het juist fijner als het wat compacter is. Met een boxspring 160x200 cm zal er net tussenin zitten en is dus ook een afmeting waar u voor kunt kiezen.

Waar kunt u precies uit kiezen

Een boxspring 180x200 is een van de meest verkochte afmetingen in beddenwereld. Dit komt omdat dit type boxspring lekker groot is en u er heerlijk met zijn twee op kunt liggen. Wanneer u een boxspring kopen wilt bieden wij u een aantal keuze mogelijkheden om het slaapcomfort te verhogen.

Ten eerste heeft u de keuze om het type boxspring 160x200 te kiezen. Er zijn verschillende stijlen die wij u aanbieden. Van een strak en modern uiterlijk tot een meer landelijke versie van de boxspring. De keuze voor de stijl van de boxspring komt voornamelijk neer op uw eigen voorkeur. Daarnaast voegt het uiterlijk weinig toe aan het slaapcomfort, dus bent u vrij om te kiezen welk uiterlijk boxspring 160x200 u wilt hebben.

Als tweede bieden wij u de mogelijkheid om het type matras uit te kiezen. Voor elke soort slaper hebben wij een matras wat goed past bij uw eisen. Standaard krijgt u van ons een 500 pocketveren matras erbij. Deze kunt u upgraden naar een 500 pocketveren stevig matras. Maar mocht u voor nog meer slaapcomfort willen gaan voor uw boxspring 180x200 dan hebben wij ook nog een 1000 pocketveren matras. Ook dit type matras is weer te verkrijgen in een medium hardheid als een hardere hardheid. Keuze genoeg als het gaat om het matras bij uw boxspring 160x200.De derde keuze mogelijkheid wat betreft slaapcomfort is het type topdekmatras. Hier heeft u de keuze uit: - Koudschuim - Traagschuim - Latex Het topdekmatras geeft u bij, de boxspring 160x200, een extra laag ligcomfort. Deze laag komt boven het matras te liggen en hiermee kunt u het comfort gehalte verder tweaken. Standaard krijgt u van ons een gratis koudschuim topdekmatras erbij. Deze ventileert goed en zorgt voor een goede ondersteuning. Wanneer u op zoek ben naar meer ondersteuning dan kunt u kiezen voor het traagschuim topdekmatras. Voor mensen die veel transpireren tijdens het slapen is er ook altijd nog de mogelijkheid voor een latex topdekmatras. Zoals u ziet bij Boschbedding heeft u genoeg keuze om het slaapcomfort van uw boxspring 160x200 geheel naar eigen wens samen te stellen.

 

Schrijf je in & ontvang 5% korting!

Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Geldig op het gehele assortiment