Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 5 Jaar garantie
  • Wij leveren GRATIS in NL, BE & DE!

Over ons

Boschbedding is dé boxspring leverancier waar u betaalbaar slaapcomfort kunt kopen. Door jarenlange ervaring hebben wij een geweldig assortiment samengesteld en kunnen ieder type en breedte boxspring leveren.

Goedkope boxspring van hoge kwaliteit

Wij zagen een aantal jaar geleden de verschuiving in de markt en een steeds groter wordende vraag naar betaalbare boxsprings. Hier hebben wij gehoor aan gegeven en zijn inmiddels de grootste online boxspring leverancier van de Benelux. Wij leveren al onze boxspring gratis bij u aan de deur en u hoeft pas te betalen bij levering.

Jarenlange ervaring in de boxspring branche

Al meer dan 30 jaar lang hebben wij ervaring als beddenverkopers. Door de jaren heen is ons assortiment door kennis en ervaring uitgebreid en aangepast tot wat het nu is. Zo hebben wij betaalbare instapmodellen, boxsprings met opbergruimte, boxspring met tv lift, elektrische boxsprings en onze eigen speciale boxspring Britanica lijn. Onze ervaring en liefde voor het product vind u niet alleen terug op de website, maar wordt ook uitgedragen door alle medewerkers van BoschBedding. Van de afdeling marketing tot aan onze verkopers in de winkel, klantenservice en chauffeurs. Iedereen probeert u een zo goed mogelijke aankoop ervaring te bieden wanneer u bij BoschBedding een boxspring koopt.

Schrijf je in & ontvang 5% korting!

Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Geldig op het gehele assortiment