Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 5 Jaar garantie
  • Wij leveren GRATIS in NL, BE & DE!

Koudschuim topmatras

Een Koudschuim topdekmatras zorgt voor een uitstekende vochtregulatie. Dus heeft u veel last van warmte en transpiratie tijdens het slapen denk dan eens goed na over de aanschaf van een koudschuim matrastopper. dit zal er namelijk voor zorgen dat u een veel beter slaap klimaat creëert in u bed.

 

Koudschuim topmatras

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Koudschuim ventilerend topdekmatras

 Koudschuim is een goed product als u het snel warm heeft, door de open cellen structuur van een koudschuim matrastopper ademt het matriaal veel beter als elk ander schuim. koudschuim topmatrassen zijn steviger en hebben hierdoor minder snel last van kuil vormingen. dus houd u van een stevige topper met een hoge HR-waarde (high resistance foam) kiest dan altijd voor een koudschuim topdekmatras.

Al onze toppers zijn van nederlands fabrikaat, de cooling dubbeldoeks tijk heeft een hoog ventilerend vermogen en voelt daardoor koel aan. koudschuim matrastoppers zijn ook anti-allergisch, en door het uitstekende ventilerende vermogen ook anti-huistodmijt. door deze topper kan je de kwaliteit van je matras aanzienlijk verbeteren en kun je je lichaam meer slaapcomfort geven.

Schrijf je in & ontvang 5% korting!

Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Geldig op het gehele assortiment