Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending van boxsprings in NL & BE
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 90 Dagen slaapgarantie

Elektrische lattenbodem

Naast een heerlijk bed, een fijn matras en warme dekens is een bedbodem erg belangrijk. Met een elektrische bedbodem van Bosch Bedding ervaart u luxe en kwaliteit allemaal in één. Een elektrische lattenbodem is voor iedereen een genot. Met één druk op de knop zet u uw bed rechtop, waardoor u heerlijk kunt zitten. Ook de kniestukken van de elektrische lattenbodems zijn omhoog te zetten. Dit zorgt voor extra comfort. Bekijk alle elektrische lattenbodems van Bosch Bedding en kies een elektrische lattenbodem die perfect bij uw bed past.

Elektrische lattenbodem

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met advies!
  • Bel 088 101 48 00Direct antwoord
  • App 06 284 769 38Snel advies binnen 15 min.
  • Chat met onsSnel advies via de chat
  • Mail onsBinnen 24 uur een reactie

Mis geen aanbieding!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lekker slapen op een elektrische lattenbodem 

Bij Bosch Bedding zijn we gespecialiseerd in heerlijk slapen. U vindt bij ons dan ook de fijnste boxsprings, bedden en matrassen. Maar naast een fijn matras is ook een goede lattenbodem van groot belang voor een fijne nachtrust. Vindt u het fijn om ‘s avonds nog een goed boek te lezen of een filmpje te kijken in uw bed? Dan is het natuurlijk fijn als u een verstelbare lattenbodem heeft. En het is helemaal fijn als deze elektrisch verstelbaar is. 

Met een elektrische bedbodem en bijgeleverde afstandsbediening kunt u met één druk op de knop rechtop in bed zitten en uw knieën omhoog doen. Dit is super handig als u lekker wilt relaxen voordat u gaat slapen of rustig aan wilt wakker worden. Heeft u nek- of rugklachten of komt u niet makkelijk meer uit bed? Ook dan is een elektrische bedbodem een uitkomst. In en uit bed stappen wordt namelijk een stuk makkelijker en een stuk minder pijnlijk.

Elektrische lattenbodem van Bosch Bedding

Bij Bosch Bedding vindt u verschillende elektrische lattenbodems. Zo vindt u bij ons een elektrische lattenbodem met 28 latten en een elektrische lattenbodem met 42 latten. Hoe meer latten een lattenbodem heeft, hoe meer ondersteuning deze bodem biedt. Heeft u een zwaar matras of wordt de lattenbodem zwaar belast? Ga dan voor een elektrische lattenbodem met 42 latten. Deze lattenbodem geeft voldoende ondersteuning. 

Voor wat voor lattenbodem u ook kiest, de elektrische lattenbodems van Bosch Bedding zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een heerlijke nachtrust. Een goede lattenbodem is super belangrijk. Een matras verliest namelijk zijn werking als het niet wordt gecombineerd met een goede bedbodem. Ze versterken elkaar in de kwaliteit van nachtrust. 

Service van Bosch Bedding

Wilt u een elektrische lattenbodem kopen? Dan bent u bij Bosch Bedding aan het juiste adres. Hier vindt u de beste elektrische lattenbodems die zorgen voor een heerlijke nachtrust. Geniet voordat u naar bed gaat nog van een goed boek of filmpje of wordt heerlijk rustig wakker. Schaf een elektrische lattenbodem van hoge kwaliteit aan bij Bosch Bedding en u bent gegarandeerd van een heerlijke nachtrust. 

Naast de fijnste elektrische lattenbodems vindt u bij Bosch Bedding erg fijne eenpersoons boxsprings en tweepersoons boxsprings. Daarnaast bent u ook voor fijne matrassen en goed beddengoed bij ons aan het juiste adres.

Ontvang VIP korting op gehele assortiment

Kortingscode = VIPKORTING

Geldig op het gehele assortiment