Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 5 Jaar garantie
  • Wij leveren GRATIS in NL, BE & DE!

Boxspring zonder matras

Wanneer u op zoekt bent naar een nieuw bed zijn de mogelijkheden oneindig, zo ook bij Bosch Bedding. Wij hebben een enorm aanbod aan boxsprings voor u waar u deze helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Klinkt goed toch?

Voordelen van een boxspring zonder matras

Bosch bedding heeft al ruim 50 jaar ervaring als het gaat om bedden en heeft een duidelijke visie voor ogen. Iedereen verdient om een bed te hebben waar die goed in kan slapen. Wanneer u ervoor kiest om een Bespaar op uw boxspring en koop er één zonder matras

Het kan dus voorkomen dat u zelf al een goed matras heeft of dat u net een los nieuw matras heeft gekocht. Wij bieden u de mogelijkheid om alsnog een boxspring te kopen, maar dan zonder matras. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en bespaart u al gauw enkele honderden euro's. Op deze manier hoeft u ook het matras niet op de grond te leggen, maar ziet de slaapkamer er ook meteen luxer uit. Naast boxsprings zonder matras kunt u bij ons ook zeer goede matrassen los kopen. Zo kan het natuurlijk ook voorkomen dat u al een boxspring heeft en juist alleen een nieuw matras wilt. Vaak gaat de boxspring langer mee dan het matras waar u op ligt.

Schrijf je in & ontvang 5% korting!

Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Geldig op het gehele assortiment

BLACK friday acties van 23 - 26 Nov.