Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
 • Gratis verzending van boxsprings in NL & BE
 • Gratis topper
 • Betalen bij aflevering
 • 90 Dagen slaapgarantie

1 persoons boxsprings

Een 1 persoons boxspring heeft een breedte maat van 90 cm en is bedoeld voor 1 persoon om op te slapen. Naast tweepersoons boxspring acties hebben wij ook een ruim assortiment met eenpersoons boxspring aanbiedingen. Iedere 1 persoons bed biedt veel slaapcomfort en is heel scherp geprijsd. Een 1 persoons boxspring bestaat uit 1 solide box en een gratis eenpersoons topmatras. Naast de kleuren zijn er verschillende upgrades mogelijk om uw eenpersoons boxspring geheel naar eigen smaak samen te stellen.
 • Gratis thuisbezorgd
 • Gratis topper
 • Betalen bij aflevering

1 persoons boxsprings

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met advies!
 • Bel 088 101 48 00Direct antwoord
 • App 06 284 769 38Snel advies binnen 15 min.
 • Chat met onsSnel advies via de chat
 • Mail onsBinnen 24 uur een reactie

Mis geen aanbieding!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Complete eenpersoons boxspring vanaf € 225,-

De prijzen van onze eenpersoons boxspring zijn laag, maar zeggen niets over de kwaliteit van onze bedden. Door korte lijnen met de fabriek bestaat ons 1 persoons boxspring assortiment uit hoge kwaliteit bedden. U kunt zelf uw boxspring samenstellen waarbij u eerst de keuze hebt uit de maat van de boxspring. Een 1 persoons boxspring van 90 x 200 heeft u bij ons dus al vanaf € 225,-. Hierbij kunt u zelf uw slaapcomfort upgraden, zodat u een goede nachtrust ervaart.

1 Persoons boxspring kopen

Via onze webshop, maar ook in één van onze fysieke winkels kunt u langskomen om een 1 persoons boxspring te kopen. Waar u op moet letten is uiteraard het slaapcomfort, maar ook de afmeting, kleur en type hoofdbord zijn erg belangrijk. Allereerst is de maat belangrijk. Via ons online bestelformulier kunt kiezen uit de maten 90 x 200 of 120 x 200 cm. Let op dat het hoofdbord soms net iets breder is dan de boxspring zelf. Kies daarna voor het slaapcomfort dat bij u past. Hierin kunt u kiezen tussen en hard en zacht matras en een koudschuim of traagschuim topmatras. Zowel het eenpersoons matras als het eenpersoons topmatras zijn even groot als de eenpersoons box die wordt meegeleverd waar alles op ligt. Uiteindelijk kiest u natuurlij de kleur die u het mooiste vind. Onze 1 persoons boxsprings zijn online in 3 kleuren verkrijgbaar. Wanneer u naar onze winkel komt zult u meer kleur keuzes hebben en kunt u advies krijgen van één van onze slaapconsulenten.

Voordelen van een boxspring

Veel mensen denken niet direct aan een boxspring wanneer ze aan een 1 persoons bed denken. Veelal wordt een eenpersoons bed gebruikt door studenten, kinderen en singles. Dit doet echter niets af aan het feit dat ook deze doelgroep goed wilt slapen. Onze eenpersoons boxsprings hebben daarom ook hetzelfde goede slaapcomfort als een volledige tweepersoons boxspring. Net als bij een tweepersoons boxspring kunt u een eenpersoons boxspring geheel naar eigen smaak en behoeftes samenstellen. U heeft uw eigen slaapcomfort dus helemaal zelf in de hand. Hieronder een overzicht van meer voordelen van een eenpersoons boxspring ten opzichte van een eenpersoons lattenbodem bed:
 • Meer slaapcomfort
 • Hoge comfortabele instap
 • Luxe uitstraling van uw slaapkamer
 • Uitstekende ventilatie

Verschillende mogelijkheden

Naast het feit dat een eenpersoons boxspring hetzelfde slaapcomfort heeft als een tweepersoons boxspring is het mogelijk om uw eenpersoons boxspring te voorzien van een elektrisch onderstel, voetbord met TV lift of zelfs opbergruimte. Via onze webshop is het mogelijk om uw eenpersoons boxspring om te toveren tot super deluxe bed. Standaard wordt iedere boxspring zeer compleet geleverd met hoofdbord, box, matras, topmatras en uiteraard de pootjes. Afhankelijk van de upgrades waarvoor u kiest kunt u uw eenpersoons boxspring dus zo luxe maken als u zelf wilt.
Ontvang VIP korting op gehele assortiment

Kortingscode = VIPKORTING

Geldig op het gehele assortiment