Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
 • Gratis verzending van boxsprings in NL & BE
 • Gratis topper
 • Betalen bij aflevering
 • 90 Dagen slaapgarantie

Alle boxsprings

Hieronder vind u een uitgebreide collectie boxsprings van boschbedding.nl de grootste en goedkoopste online boxspring leverancier van de Benelux. Alle boxsprings worden in nederland onder eigen label geproduceerd. Bij het samenstellen heeft u een ruime keuze uit diverse maten, kleuren, uitvoeringen en ligcomforts. Al onze boxsprings worden gratis thuis bezorgd en u kunt bij aflevering betalen.


Alle boxsprings

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 81

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 81

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met advies!
 • Bel 088 101 48 00Direct antwoord
 • App 06 284 769 38Snel advies binnen 15 min.
 • Chat met onsSnel advies via de chat
 • Mail onsBinnen 24 uur een reactie

Mis geen aanbieding!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De Boxspring van Bosch Bedding

Onze boxsprings staan bekend om comfortabele en ergonomische kwaliteit. door het gebruik van meerdere lagen op elkaar van binnenvering of pocketvering met daar over heen de comfortlagen van koudschuim, traagschuim en latex zorg een boxspring bed er voor dat u lichaam naar u persoonlijke wensen word ondersteund. Ook worden door de verende lagen de vochtafvoer en ventilatie goed gereguleerd. Dus bent u op zoek naar comfortabel nachtrust en een optimale ondersteuning kies dan voor één van de kwaliteits boxsprings in de collectie van boschbedding.nl . Een boxspring zorgt daarnaast voor een zeer aangename sfeer in uw slaapkamer en door zijn royale uitstraling en mooie design. 

Boxspring collectie 

 • Boxspring XXL de luxe: Deze complete boxspring met 2 solide boxen één grote luxe BPS verings matras en diverse soorten hoofdboorden is uiterst comfortabel en in 3 kleuren verkrijgbaar.
 • Boxspring luxury: Deze complete boxspring met 2 solide boxen en 2 meegestofferde pocketvering matrassen en tijdelijk een gratis 10cm dik topmatras en keuze uit 8 verschillende hoofdborden van modern tot landelijk van romantisch tot traditioneel en in 3 kleuren verkrijgbaar.
 • Twijfelaar boxspring: Meet de kamer waar de twijfelaars boxspring komt te staan. Als je niet meer dan 120 cm kwijt kunt en wilt toch wat ruimer slapen als een 1 persoons boxspring denk dan een aanm een twijfelaar bocxspring.
 • Elektrische boxspring: 2 elektrisch aangestuurde boxspring om u van alle gemakken te voorzien. Samen met een pocketvering geveerde boxspring en 10cm dik topmatras en keuze uit 8 verschillende hoofdborden van modern tot landelijk van romantisch tot traditioneel en in 3 kleuren verkrijgbaar.
 • Boxspring met opbergruimte: Heeft u te weinig ruimte voor al u spullen, en bent u opzoek naar extra berg ruimte denk dan een aan onze boxspring met opberg ruimte onder de boxspring
 • Boxsprings met tv lift: Samen nog meer tijd door brengen in u heelijke boxspring denk da eens aan een boxspring met tv lift aan het voeteneind.
 • Boxspring accessoires: Heeft u plek voor boxspring accessoires in u slaapkamer dan raden wij dit zeker aan. denk bijvoorbeeld aan hockers een deken kist of een fraai voetbord met tv lift

Alle leverbare Boxspring soorten:

2-persoons boxspring1-persoons boxspring, twijfelaar boxspring, Elektrisch verstelbare boxspring, Boxspring met tv-lift, Boxspring bed met op bergruimte, goedkope boxspring, boxspring aanbiedingen, elektrische boxspring, complete boxspring, standaard boxspring, hotel boxspringde luxe boxsprings, luxury boxsprings, boxspring aanbieding, goedkope boxsprings en Boxspring accessoires.

 

Ontvang VIP korting op gehele assortiment

Kortingscode = VIPKORTING

Geldig op het gehele assortiment