Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
 • Gratis verzending van boxsprings in NL & BE
 • Gratis topper
 • Betalen bij aflevering
 • 90 Dagen slaapgarantie

Boxspring met opbergruimte

Weinig ruimte in de slaapkamer? Onze boxsprings met opbergruimte bieden de oplossing om meer spullen kwijt te kunnen. Door de ruimte in iedere box van de boxspring optimaal te benutten kunt u uw extra kussens, oude schoenen of winterjassen eenvoudig opbergen in uw boxspring.
 • Gratis thuisbezorgd
 • Gratis topper
 • Betalen bij aflevering

Boxspring met opbergruimte

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met advies!
 • Bel 088 101 48 00Direct antwoord
 • App 06 284 769 38Snel advies binnen 15 min.
 • Chat met onsSnel advies via de chat
 • Mail onsBinnen 24 uur een reactie

Mis geen aanbieding!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Creëer meer ruimte in uw slaapkamer

Maak optimaal gebruik van de ruimte in uw slaapkamer door te kiezen voor een boxspring met opbergruimte. Deze boxsprings zijn voorzien van een kantel mechanisme in iedere box, zodat u makkelijk bij de ruimte kunt in uw boxspring. Zo wordt het opbergen van spullen die u niet vaak gebruikt wel heel erg gemakkelijk.

Prijzen van een opberg boxspring

De prijs van een opberg boxspring is afhankelijk van het type en de maat die u kiest. Binnen ons assortiment kunt u heel makkelijk uw prijs bepalen door een boxspring te openen en uw maat in de rechter kolom te selecteren. Hoe breder de boxspring hoe meer opbergruimte. Naast de breedte maat van de boxspring met opbergruimte kunt u ook het slaapcomfort geheel naar eigen wens samenstellen. Zo heeft u de keuze tussen een koudschuim of nasa topper en is de hardheid van het matras te upgraden naar een 1000 veers matras. U krijgt dus niet alleen meer ruimte in uw slaapkamer, maar ook op het slaapcomfort hoeft u geen consessies te doen.

Montage van de boxspring

Dit type boxspring is voorzien van een speciaal scharnier mechanisme om ervoor te zorgen dat iedere box afzonderlijk te openen is. Wij leveren de boxspring geheel gratis in de Benelux en bieden u na aankoop de mogelijkheid om door ons de boxspring met opbergruimte te laten monteren. Onze professionele chauffeurs hebben veel ervaring met de montage van een boxspring met opbergruimte en u behoudt de garantie doordat wij er zeker van zijn dat de boxspring juist is gemonteerd.

Voordelen van een boxspring met opbergruimte

De boxspring met opbergruimte biedt niet alleen extra ruimte aan mensen die een kleine kamer hebben, maar voor iedereen. Door het scharnier systeem is de boxspring gemakkelijk op te tillen en wordt de opbergruimte zichtbaar. Omdat het matras omhoog gaat kan deze altijd open en hoeft u niet bang te zijn dat u er niet helemaal bij kan. Er zijn ook boxsprings met opbergruimte waar lades inzitten, het grote nadeel hiervan is dat deze dan niet altijd geheel kunnen worden uitgetrokken. Hierdoor valt het effect van opbergruimte een beetje in het niet. Bij de boxspring met opbergruimte van Boschbedding hoeft u zich geen zorgen te maken. Doordat het systeem omhoog opengaat heeft u geen extra ruimte nodig naast het bed. U kunt altijd gemakkelijk uw spullen erin leggen, maar even makkelijk er weer uithalen. Kies dus voor een functionele boxspring met opbergruimte en geniet van de extra ruimte.

Waarom bij Bosch Bedding kopen

Bij Bosch Bedding bieden wij een aantal designs aan. Hierdoor kunt u een boxspring met opbergruimte kiezen die past in uw slaapkamer. Door ook nog de kleur zelf te kiezen krijgt u een perfect uitziende slaapkamer. Daarnaast bezorgen wij het bed met opbergruimte geheel gratis in de heel de Benelux. U hoeft dus niet bang te zijn dat er extra kosten worden gerekend voor bezorgen. Een ander groot voordeel is dat u pas hoeft te betalen bij aflevering. Wij vragen geen aanbetaling vooraf, u kunt gewoon aan de deur betalen. Zelfs is er de mogelijkheid om de boxspring 90 dagen na aankoop om te ruilen, wanneer het slaapcomfort niet past bij uw wensen. Wilt u verzekerd zijn van een kwalitatieve boxspring met opbergruimte waar u nog lang plezier van heeft, koop hem dan bij Bosch Bedding.

Ontvang VIP korting op gehele assortiment

Kortingscode = VIPKORTING

Geldig op het gehele assortiment