Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
 • Gratis verzending van boxsprings in NL & BE
 • Gratis topper
 • Betalen bij aflevering
 • 90 Dagen slaapgarantie

Alle matrassen

Een goed matras is een goed begin van de dag! Een matras speelt een hele belangrijke rol in het leven van een mens. Met de juiste ondersteuning en comfort zorgt uw voor een passend matras voor het lichaam. De matrassen van boschbedding zijn uiterst zorgvuldig samen gesteld. Om uw optimaal te kunnen laten genieten van uitstekende ondersteuning en comfort. De matrassen zijn voorzien van gemaakt de nieuwste technologie pocketvering systemen. Die daarna worden afgedekt met diverse lagen koudschuim traagschuim ent latex. Met deze producten kunt uw kiezen voor de beste combinatie die bij uw lichaam past.


 • Gratis thuisbezorgd
 • 5 Jaar garantie
 • 90 Nachten proefslapen

Alle matrassen

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met advies!
 • Bel 088 101 48 00Direct antwoord
 • App 06 284 769 38Snel advies binnen 15 min.
 • Chat met onsSnel advies via de chat
 • Mail onsBinnen 24 uur een reactie

Mis geen aanbieding!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Alle soorten matrassen

Het matras is een van de belangrijkste elementen van het slaapcomfort. Deze draagt het lichaam er zorgt voor de ondersteuning hiervan. Omdat niet iedereen hetzelfde is bieden wij een groot aantal verschillende matrassen. Bij Bosch Bedding vindt u een matras die perfect aansluit op de wensen van uw lichaam. De meeste matrassen zijn uitgerust met een pocketveren kern. Hier bieden wij variaties op welke zijn afgewerkt met bijvoorbeeld: traagschuim, koudschuim of latex. Afhankelijk van het type afwerking heeft het matras andere eigenschappen. Wilt u stevig slapen, meer comfort, betere ondersteuning of op zoek naar meer ventilatie? Bij Bosch Bedding vindt u het matras van uw dromen.

Verschil met het aantal veren

Het aantal veren in het matras staat gelijk met het soort ondersteuning wat het matras geeft. Bij minder veren is de druk per veer hoger en dus ook minder specifiek. Tevens voelt een matras met minder veren over het algemeen zachter aan dan een met meer veren. Houdt hiermee rekening wanneer u een matras gaat kopen. Weegt u wat zwaarder dan gemiddeld dan is het verstandig om een niet al te zacht matras te kiezen. De levensduur van het matras gaat sneller achteruit wanneer de druk per veer te hoog wordt. Daarom is het verstandig om de keuze voor het aantal veren af te stemmen op het gewicht. Een ander groot voordeel van een matras met meer pocketveren is dat deze meer comfort zones bevat. Comfortzones wil zeggen dat de veren zijn gegroepeerd en deze groepen met veren wordt de spanning afgestemd op het lichaamsdeel. U kunt wel nagaan dat de druk van de voeten op het matras vele malen minder is dan uw heupen. Deze comfort zones houden hier rekening mee en zo ontstaat perfecte ondersteuning van uw lichaam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, maar ook de werking van het matras? Neem dan contact op met een van onze slaapexperts.

Het beste matras

Voor iedereen is er een passend, en dus het beste matras. Maar dit wil niet zeggen dat voor iedereen hetzelfde matras perfect is. Het matras is de basis van de boxspring combinatie, of het nu gaat om een 180x200 matras of een 90x200 matras. Bij het uitzoeken van een matras moet u rekening houden met een aantal aspecten: - Uw lichaamsgewicht - Slaaphouding - Dikte van het matras - Materiaal van het matras Het belangrijkste bij het uitzoeken van het beste matras is uw lichaamsgewicht. De pocketveren of de kern van het matras zorgt ervoor dat uw lichaam wordt ondersteund. Elk matras heeft andere eigenschappen die verschillende type lichamen ondersteuning. De vuistregel is dat wanneer u wat meer weegt u een steviger matras nodig heeft, en andersom. Eigenlijk raden wij iedereen aan om een steviger matras te kiezen en wel voor de volgende reden. Het gaat erom dat de natuurlijke vorm van het lichaam behouden blijft tijdens het slapen. Wanneer u teveel in het matras wegzakt komt er namelijk stress op de gewrichten te staan. Dit zorgt op den duur voor klachten en een slechte nachtrust. Van nature is het lichaam redelijk recht gebouw, op de heupen en schouders na. Bij mannen zijn de heupen minder breed dan bij vrouwen, maar de schouders van mannen zijn vaak breder dan die van vrouwen. Zorgt ervoor dat u een mooie middenweg kiest voor uw lichaam. Wij kunnen u advies geven over de verschillende matrassen en welke het beste bij u past. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een eenpersoons 90x200 matras of een single 180x200 matras.
Ontvang VIP korting op gehele assortiment

Kortingscode = VIPKORTING

Geldig op het gehele assortiment