Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
 • Gratis verzending van boxsprings in NL & BE
 • Gratis topper
 • Betalen bij aflevering
 • 90 Dagen slaapgarantie

100% Latex matras

Is gemaakt van de natuurlijke sappen van een rubberboom door kleine inkepingen in de boomschors te maken word de boom gemolken. Onze latex is gemaakt van natuurlijke en chemische olien om een optimale ventilatiie te bewerkstelligen. door de gaten die in de latex zitten word een nog betere ventilatie gerealiseerd. Latex matrassen met een pocketvering kern zorgen voor een nog betere ondersteuning en ventilatie.  boschbedding.nl is de grootste en goedkoopste latex matrassen shop Online van de Benelux. Maak nù gebruik van onze onderstaande latex matrassen aanbiedingen.


 • Gratis thuisbezorgd
 • 5 Jaar garantie
 • 90 Nachten proefslapen

100% Latex matras

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met advies!
 • Bel 088 101 48 00Direct antwoord
 • App 06 284 769 38Snel advies binnen 15 min.
 • Chat met onsSnel advies via de chat
 • Mail onsBinnen 24 uur een reactie

Mis geen aanbieding!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

100% latex matrassen

Latex matrassen zijn gebaseerd op natuurlijke latex (natuurlijk rubber) of synthetische latex. Natuurlijke latexmatrassen hebben een aanzienlijk hogere puntelasticiteit dan synthetische latexmatrassen en ondersteunen het lichaam ook beter.

Over het algemeen overtuigt een latexmatras met de hoogste orthopedische lichaamsaanpassing vanwege de natuurlijkheid van het rubber. De natuurlijkheid van de latex zorgt ook voor de hoogste natuurlijke puntelasticiteit en optimale orthopedische lichaamsaanpassing. Een goede latex matras ontlast de rug en gewrichten en wordt daarom vaak gekocht door mensen met rugpijn.

Uitstekend ligcomfort voor een perfecte nachtrust

Onze latex matrassen van natuurlatex bieden uitstekend ligcomfort, overtuigen door puntelasticiteit en oppervlakte-elasticiteit. Matrassen van koudschuim kunnen matrassen van natuurlijke latex alleen bijhouden wat betreft oppervlakte-elasticiteit. In termen van puntelasticiteit zijn de latex matrassen duidelijk superieur aan een koudschuim matras. Koudschuim biedt alleen een goede puntelasticiteit vanaf een dichtheid van minimaal RG60.

De latex matrassen die vaak in conventionele winkels worden aangeboden, zijn gemaakt van 100% synthetische latex of het is een latex matras gemaakt van natuurlijke latex, waarvan de samenstelling bestaat uit maximaal 30% natuurlijk rubber en anderszins synthetische latex. Deze latex matrassen van natuurlatex kunnen qua vochttransport en ventilatie inferieur zijn aan de koudschuim matrassen.

Natuurlijk rubber getest op schadelijke stoffen

boschbedding biedt latex matrassen gemaakt van 100% natuurlijk rubber, een hernieuwbare grondstof. Omdat hier natuurlijke materialen van eiwitvezel worden geschuimd, is een goede ventilatie van de latex matrassen gegarandeerd. De matrassen van natuurlatex bestaan ​​uit miljoenen kleine belletjes en zijn voorzien van een luchtkamer systeem. Door tijdens het slapen om te draaien, wordt er constant lucht uit de latex matrassen geperst en weer aangezogen, wat betekent dat er constant lucht wordt uitgewisseld en dat er geen onaangename ophoping van vocht of warmte kan plaatsvinden.

Tot dusver zijn er geen wetenschappelijke studies bekend die bewijzen dat contact met een latex matras van natuurlijke latex allergieën veroorzaakt. Materiaal gemaakt van 100% natuurlijk rubber is onderhoudsvriendelijk, stofvrij en antibacterieel. De eiwitallergenen die in de natuurlijke latex van onze latex matrassen zitten, lossen meestal op. geen reactie, aangezien de rubberen kernen na het zogenaamde schuimproces zorgvuldig worden ontdaan van alle vrije eiwitlichamen en er geen direct huidcontact is door de hoes. Latex matrassen bieden geen voedingsbodem voor bacteriën of schimmels.

Het natuurrubber voor onze latex matrassen wordt, zoals alle artikelen die door boschbedding worden aangeboden, regelmatig getest gecontroleerd op mogelijke verontreinigingen.

Voor iedereen de juiste matras van natuurlijk latex

De matrassen van natuurlatex van boschbedding zijn afhankelijk van het model verdeeld in 5 of 7 zones en de puntelasticiteit is uniek. Zo kan de schouder optimaal inzakken en wordt de lende perfect ondersteund. Kies een model op basis van uw gewicht, gezondheidsaspecten, uw slaaphouding en uw individuele gevoel. De matrassen zijn verkrijgbaar in zachte, medium zachte, medium stevige of stevige versies. De hoogwaardige hoezen beschermen de kern. Voor het door u gekozen model zijn tot 5 soorten bekleding in kwaliteit "Made in Holland" beschikbaar. De matras hoes zijn wasbaar en daardoor zeer geschikt voor mensen met allergieën. De eigenschappen van de matras kunnen worden gevarieerd met een topper.

Bij ons krijgt u natuurlijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Slaap voortaan goed en begin de volgende dag ontspannen en uitgerust. Trakteer uzelf op een matras van natuurlijk latex voor dromerige nachten!

Ontvang VIP korting op gehele assortiment

Kortingscode = VIPKORTING

Geldig op het gehele assortiment