Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
 • Gratis verzending van boxsprings in NL & BE
 • Gratis topper
 • Betalen bij aflevering
 • 90 Dagen slaapgarantie

Pocketvering matras

Een pocketvering matras bestaat uit individueel metalen veren die ervoor zorgen dat uw lichaam zo goed mogelijk ondersteund wordt. Elke veer in een pocketvering matras staat los waardoor deze optimaal kan reageren op de vormen van uw lichaam. Een pocketvering matras van Boschbedding heeft 7 of 9 comfort zones. Deze zorgen ervoor dat uw lichaam op verschillende delen beter ondersteund wordt, zoals bijvoorbeeld de schouder en de heup zone. Een pocketvering matras ventileert perfect, doordat de binnenkant een open structuur heeft. Houd rekening, bij het aanschaffen van een matras, met uw gewicht.


 • Gratis thuisbezorgd
 • 5 Jaar garantie
 • 90 Nachten proefslapen

Pocketvering matras

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met advies!
 • Bel 088 101 48 00Direct antwoord
 • App 06 284 769 38Snel advies binnen 15 min.
 • Chat met onsSnel advies via de chat
 • Mail onsBinnen 24 uur een reactie

Mis geen aanbieding!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pocketvering matras comfortschuim 7 & 9 comfort zones

Een pocketvering met 1000 veren per matras geeft u lichaam een optimale ondersteuning. Deze tongvormige pocketvering heeft 7 comfort zones welke worden gerealiseerd door verschillende draad diktes die gebruikt worden per metalen veer. Door de verschillende comfort zones wordt het lichaam optimaal ondersteunt bij het: hoofd, schouder, rug, lenden, heupen en benen extra ondersteunt. De veren zijn thermisch gehard waardoor ze langer hun veerkracht behouden en roesten onmogelijk is. De metalen veren zitten verpakt in non woven zakjes die daarna door verlijming aan elkaar worden gezet. De pocketvering 1000 matras 7 zones is leverbaar in: comfort schuim, Koudschuim, traagschuim. Al deze matrassen zijn uit voorraad leverbaar en als u vandaag besteld kan hij morgen al in huis zijn. Een medium matras is voor mensen onder de 80 kg en firm matras is voor mensen boven de 80 kg. Het matras is geschikt voor alle type bedbodems. U kunt dit matras +/- 10 jaar gebruiken, mits u het matras regelmatig omdraait. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een matras 140x200 of een matras 90x200. Wilt u een matras kopen zorg er dan voor dat u goed geïnformeerd een keuze maakt. Boschbedding is de grootste en goedkoopste matrassen leverancier van Nederland en België

Specificaties

• Pocketveren • 7 & 9 comfort zones • Matras 21 cm dik • Medium hardheid voor mensen onder de 80 kg • Firm hardheid voor mensen boven de 80kg • Anti allergisch • Hoes is afritsbaar en wasbaar • 100% nederlands fabrikaat • 10 jaar garantie op de pocketvering • Uitstekende ventilatie voor een beter slaapklimaat • Beste contour vormende eigenschappen • Pocketvering is vaak de Beste koop • Duurzaam product • Beide zijden voorzien van een comfortschuim afdeklaag • Uitstekende veerkrachtigheid en aanpassingsvermogen dan gewone matrassen

Pocketvering met 600 of 1000 veren p/m

Perfecte ondersteuning: Een pocketvering matras met 600 veren p/m heeft een uitstekende ondersteuning en door de verschillende zones krijgt u lichaam een uitstekende ondersteuning. Ultieme ondersteuning: Bent u op zoek naar ultieme ondersteuning voor u lichaam kies dan voor de pocketvering 1000 matras met 7 zones. Doordat het matras meer individueel verende pockveringen heeft kan het matras u lichaam beter ondersteunen omdat het lichaam gewicht door meer pocketveertje wordt ondersteund. Het aantal pocketveren in het matras bepalen hoe nauwkeurig het matras zich kan aanpassen aan de lichaamsvormen. Wij zorgen wel altijd voor de juiste afdeklagen die zich kunnen aanpassen aan de pocketvering en het lichaam en zo dan ook kunnen zorgen voor een betere ondersteuning. Het pakket pocketveren Heeft altijd een omlijsting van een koudschuim rand die er zorg voor draagt dat de pocketveren bij elkaar blijven. De omlijsting is altijd harder als de pocketvering zodat u niet het gevoel krijgt dat u uit het bed rolt. De matrassen zijn leverbaar in 2 hardheden: 1. Medium voor mensen onder de 80 kg 2. Firm voor mensen boven de 80kg

Afmetingen van het pocketvering matras

Dit matras is 21 centimeter dik en geeft daarmee voldoende ondersteuning. U kunt het daarom perfect combineren met elk soort boxspring of bed ombouw en topdekmatras. Daarbij heeft u de mogelijkheid om de breedte en lengte maat te kiezen. Van een 1 persoons matras 90x200 tot een tweepersoons 160x200 matras. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een tweepersoons matras 140x200 kunt u kiezen uit twee opties; 1 geheel matras of twee keer een 90x200 matras. Het voordeel van twee losse matrassen is dat het makkelijker te hanteren is dan een groot lomp tweepersoonsmatras. U bent hier natuurlijk vrij in om te kiezen waar uw voorkeur ligt. Ook is het mogelijk dit matras te combineren met bijvoorbeeld een 500 pocketveren matras of een 1000 pocketveren matras. Deze matrassen hebben namelijk allemaal dezelfde dikte van 21 centimeter. U kunt dus een matras kopen van 300 veren en deze combineren met een matras met 500 veren.

Voordeel van een pocketveren matras kopen

Het grote voordeel van pocketveer matrassen is dat de ondersteuning optimaal is. Door de onafhankelijk verpakte veren is de druk per veer goed verdeeld. Daarnaast zorgen de comfortzones ervoor dat elk deel van het lichaam afzonderlijk wordt ondersteund. Hierdoor is het nooit te hard of te zacht op plekken waar dit belangrijk is. Daarbij komt dat een pocketveer matras goed ventileert en koel aanvoelt. Doordat er ruimte tussen de veren zit, maar ook de open celstructuur van het comfortschuim zorgt ervoor dat warmte goed kan worden weggeleid. Een ander voordeel is dat door de gehard stalen pocketveren het matras stressbestendig is. Dit merkt u dan weer in de levensduur van een matras. Wanneer u het matras met enige regelmaat omdraait en dus de druk beter verdeeld kan een pocketveer matras tot wel 15 jaar meegaan. Hierbij wordt geen onderscheidt gemaakt tussen een matras 140x200 of een matras 90x200. Wanneer u meer informatie wilt hebben om te kijken welk matras goed bij uw lichaam past, neem dan contact op met een van onze slaapexperts.

Hoe kiest u het juiste pocketvering matras

Bij het uitkiezen van het juiste matras moet u rekening houden met een aantal aspecten. Ten eerste en misschien wel de belangrijkste is de maat. Wanneer u een 140x200 boxspring heeft dan is een matras 90x200 niet voldoende, maar een matras 140x200. Zorg er dus altijd voor dat u de juiste maat heeft. Tevens is het ook van belang om na te gaan wie er op komt te liggen. Gebruikt u het matras voor uzelf of heeft u ook een partner die erop slaapt. Wanneer u en uw partner beide op het matras slapen dan is het verstandig om goed met elkaar te communiceren wanneer u een nieuwe matrassen gaat kopen. Wanneer dit duidelijk is komt u bij het volgende aspect. Hierbij gaat het voornamelijk om het slaapcomfort welke u wilt realiseren. Het matras draagt voornamelijk uw lichaamsgewicht. Wanneer u boven de 80 kg weegt dan moet u uitkijken dat u niet een al te zacht matras koopt. Een matras welke te zacht is zorgt voor stress op de gewrichten en resulteert in klachten en een slechte nachtrust. Als laatste is het belangrijk om na te gaan of u een matras koopt waar bovenop nog een topdekmatras komt te liggen, of dat u direct op het matras gaat slapen. Wij kunnen u helpen bij matras kopen zodat u de juiste beslissing maakt.

Voordelen  pocketvering matras koudschuim

Het Pocketvering 600 Koudschuim 7 zone heeft aan beide zijden een afdeklaag van koudschuim. Hierdoor kunt u het matras aan beide zijden beslapen, En doordat koudschuim een open cellen structuur heeft zal het transpiratie vocht hierdoor makkelijk verdeeld worden in het matras, zodat ventilatie geen probleem is! Door het matras regelmatig te draaien gaat het oom langer mee. Draai het matras regelmatig! De koudschuim afdeklagen zorgen voor een hoger ventilerend slaapcomfort. Door dit slimme concept houden zelfs zijslapers de ruggengraat recht. Doordat de pocketveringen los verpakt zitten in non woven zakjes, past elke veer zich aan aan de vorm die het lichaam heeft. Hierdoor zal de pocketvering u een erg hele comfortabele nachtrust geven.

Voordelen Traagschuim pocketvering 7 zone matras

Een traagschuim pocketvering 7 zone matras. Is een comfortabel en orthopedisch matras. De Traagschuim ( ook wel Visco, Memory-foam, Nasa-schuim genoemd) zorgt ervoor dat het matras uitstekend het lichaam ondersteunt en hierdoor ook beter de vormen van u lichaam aanneemt. Traagschuim staat er bekent om dat het de beste druk verdelende eigenschappen heeft. Dit is de reden dat medische instellingen zoals ziekenhuisen en verpleeghuisen altijd kiezen voor traagschuim of visco schuim als matras. We hebben gekozen voor een combi van traagschuim en koudschuim afdeklagen zodat het matras toch goed ventileert. Zodat het matras in de zomer maanden ook koeler zal aanvoelen. De combinatie van pocketvering en traagschuim maakt dit matras super comfortabel en heeft het een geweldig lig comfort.

Ventilatie van de pocketvering matrassen

Een pocketvering matras ventileert uitstekend doordat het matras van binnen hol is hierdoor het matras uitstekend geschikt voor mensen die het snel warm hebben. Doordat u s’nachts draait in u slaap kan alle warmte uit het matras geperst worden, hierdoor word er iedere keer op nieuw nieuwe verse lucht aangezogen. Pocketvering matrassen kunnen dus optimaal ventileren, hierdoor is het matras ook extreem antiallergie’s

Welke bedbodem past bij een pocketvering matras

Een pocketvering matras ondersteund het beste in combinatie met een boxspring bodems.
Ook kunt u natuurlijk een pocketvering matras gebruiken in combinatie mt een spiraalbodem en een lattenbodem, deze dient dan wel minimaal 24 latten te bestaan anders zullen de veren te weinig ondersteuning krijgen.

Onderhoud pocketvering matras

U dient het matras 4 keer in gelijke termijnen te draaien. Bijvoorbeeld elke dag elke week of elke maand keert u het matras, stap 1 u pakt het matras uit en legt het op uw bed. De volgende keer keert u het matras om zijn as. De keer daarna draait u het voeteneind weer naar het hoofdeind. Nu heeft u het matras aan vier zijden beslapen. Herhaal deze actie minimaal elke maand zo gaat het matras het langste mee en is het matras ook veel duurzamer omdat u langer moet het matras zal doen. Als U de hoes wil wassen kan u dit het beste op 40 graden, hierdoor zal alle huisstof mijt doodgaan. Hygiëne is belangrijk voor de gezond heid daarom adviseren wij altijd een molton onder u hoeslaken te doen zodat het matras nog beter is beschermd tegen transpiratie en mijt.

Ontvang VIP korting op gehele assortiment

Kortingscode = VIPKORTING

Geldig op het gehele assortiment