Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
  • Gratis verzending van boxsprings in NL & BE
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering
  • 90 Dagen slaapgarantie

Online boxspring kopen

Net als ieder ander product dat verkrijgbaar is op de Nederlandse markt zijn ook boxspring bedden te koop op het internet. De boxspring is een bed is dat de laatste jaren flink is gestegen in populariteit. Voorheen was de boxspring voornamelijk te zien in hotels of luxe resorts, maar deze is tegenwoordig ook steeds vaker te zien in de slaapkamer bij de mensen thuis. Veel mensen kennen de naam ‘boxspring’, maar waar komt de naam vandaan?

Extra comfortabel


De naam van het bed komt van “bak met springveren”. Het bed heeft doorgaans een luxueus imago als een comfortabel bed met goede veringen. Een boxspring bestaat uit een onderstel van hout of metaal, een ventilerend matras en een topmatras voor extra comfort. Ook worden veel boxsprings geleverd met een hoofd- en/of voetenbord.

Veel tussenruimtes

Er zijn boxsprings in verschillende maten, van 900 x 200 cm tot 200 x 200 cm. Met een boxspring zal je een hoog slaapcomfort hebben. De veren in het matras hebben veel tussenruimtes, waardoor het matras goed kan ventileren en vocht kan afvoeren. Dit zorgt ervoor dat u lekkerder en frisser slaapt, waardoor u automatisch veel uitgeruster wakker wordt.

Duurzaamheid en gezond leven


Tevens zorgt dit voor een verhoogde duurzaamheid. Doordat het bed wat hoger staat dan normaal kun je er makkelijker in- en uitstappen dan met een normaal bed. Naast het comfort en de duurzaamheid zal een boxspring er stijlvol uitzien op je slaapkamer. Goed slapen is één van de belangrijkste factoren om een gezond leven te leiden. Daarom is het van belang dat je een bed hebt met een hoog slaapcomfort

Ontvang VIP korting op gehele assortiment

Kortingscode = VIPKORTING

Geldig op het gehele assortiment