Onze slaapconsult helpt u graag met al uw vragen over ons aanbod.

* Verplichte velden

Sluiten

Call Me Back
 • Gratis verzending van boxsprings in NL & BE
 • Gratis topper
 • Betalen bij aflevering
 • 90 Dagen slaapgarantie

Alle topmatrassen

Een topmatras zorgt voor extra comfort wanneer u gaat slapen. Ons assortiment topmatrassen bestaat uit koudschuim, latex en traagschuim toppers. Via onze webshop kunt u zelf de juiste maat kiezen voor op uw boxspring matrassen. Proefliggen kan natuurlijk ook in 1 van onze winkels.
 • Gratis thuisbezorgd
 • 5 Jaar garantie
 • Scherpe prijzen

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 16

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 16

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met advies!
 • Bel 088 101 48 00Direct antwoord
 • App 06 284 769 38Snel advies binnen 15 min.
 • Chat met onsSnel advies via de chat
 • Mail onsBinnen 24 uur een reactie

Mis geen aanbieding!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wat doet een topdekmatras

Een topdekmatras of topper is de laatste comfort laag op een boxspring. Deze laag ligt bovenop het matras en biedt een extra laag comfort tijdens het slapen. Standaard wordt er een toplaag van Koudschuim geleverd bij een boxspring, maar deze kan ook worden veranderd in Traagschuim, Comfortschuim of zelfs Latex. De ene topper is voor meer ventilatie, waar de ander juist meer ondersteuning biedt. U kunt ook kiezen voor verschillende diktes van het topmatras. Hoe dikker de matrastopper hoe meer comfort en effect deze heeft. Om u een idee te geven van de verschillende werking van alle materialen hieronder meer informatie.

Comfortschuim topdekmatras

Een Comfortschuim topdekmatras heeft een dichtheid van 30 kg/m3. Het grote voordeel hiervan is dat het minder warm aanvoelt. Daarnaast biedt het goede ventilatie en ondersteuning tijdens het slapen. Ons comfort schuim heeft een open celstructuur en is van geschuimde kwaliteit en is tevens geprofileerd aan de onderzijde. Dit schuim is heerlijk om op te slapen. Dit is tevens ook het meest gebruikte materiaal en is van toepassing op de meeste slapers.

Koudschuim topdekmatras

HR, ofwel high resistance foam heeft een dichtheid van 40 kg/m3. Het voordeel hiervan is dat het minder warm aanvoelt en ventileert beter door de geprofileerde tussenlaag van de Medi Line HR. Doordat er nog voldoende lucht door het matras circuleert is het aanmerkelijk minder temperatuurgevoelig, waardoor het in de winter ook direct comfortabel aanvoelt. Ons HR heeft een open celstructuur, is van geschuimde kwaliteit en is tevens geprofileerd aan de onderzijde.

Traagschuim topdekmatras

Traagschuim toppers zijn een bijzonder soort visco-elastisch schuim. De oorsprong van dit schuim ligt in de ruimtevaart. In de jaren ‘70 werd door de NASA veel onderzoek gedaan naar ruimtepakken die optimaal drukverlagend moesten werken. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat traagschuim de optimale drukverdeler is. Het grote voordeel van dit materiaal is dus de enorme drukverlaging bij belasting, ongeacht lichaamsgewicht of -grootte. Het materiaal reageert op (lichaams)warmte, waardoor het op de plekken met de meeste belasting meer doorveert dan op de plekken met mindere belasting. Hierdoor wordt de drukbelasting bij onze topper matrassen optimaal verdeeld en krijgt u minder last van spier en gewrichts klachten.
Ontvang VIP korting op gehele assortiment

Kortingscode = VIPKORTING

Geldig op het gehele assortiment